Średnica wewnętrzna 26,20 mm
Średnica zewnętrzna 50,50 mm
Grubość/Wysokość 2.10 mm
MateriałVMQ/300 26,2-50,5-2,1 Clamp
GTIN - 5713332148741
Dopuszczenia FDA CFR21:
Średnica wewnętrzna 32,20 mm
Średnica zewnętrzna 50,50 mm
Grubość/Wysokość 2.10 mm
MateriałVMQ/300 32,2-50,5-2,1 CLAMP
GTIN - 5713332186353
Dopuszczenia: FDA CFR21:
Średnica wewnętrzna 38,20 mm
Średnica zewnętrzna 50,50 mm
Grubość / Wysokość 2,10
MateriałVMQ/300 38,2-50,5-2,1 CLAMP
GTIN- 5713332148788
Dopuszczenia FDA CFR21:
Króciec gwintowany wykonany ze stali nierdzewnej AISI304/304L albo 316L. Króciec służy do wygodnego przejścia z gwintu typu BSP na standard mleczarski DIN
Wyjątkowo wytrzymały, a jednocześnie lekki sekator mechaniczny (ogławiarka)umożliwia pracę na zboczach, a także na dużych płaskich powierzchniach. Listwy tnące można indywidualnie
Drożdże gorzelnicze Spiriferm Arom, to wyselekcjonowane drożdże intensyfikujące aromaty, do stosowania w gorzelnictwie.
SpiriFerm Arom to efektywnie fermentujące suszone drożdże
Kontroler temperatury Cube S jest umieszczony bezpośrednio na zbiorniku w odpowiedniej pochwie. Standardowy system magistrali zintegrowany ze sterownikiem ułatwia połączenie
Innowacyjny i opatentowany proces tłoczenia Bucher Vaslin w kontrolowanej atmosferze azotu gwarantuje tłoczenie winogron bez kontaktu z tlenem. Dzieje się tak dzięki
Uniwersalna pompa spożywcza, stałoobrotowa np. do wina, soku. 400 V. Pompa wyposażona w bypass.
Wykonanie
korpus pompy ze stali nierdzewnej
wózek ze stali
AUTOMATYCZNA ETYKIECIARKA LINIOWA przystosowana do etykietowania win musujących i spokojnych: maszyna może zostać wyposażona w obkurczarkę kapturków aluminiowych (wina
Amfory do przechowywania oleju jadalnego o poj. 120/160/200 litrów. Amfora olejowa Sirio jest w stanie zachować przez długi czas walory organoleptyczne produktu.
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.