Zbiornik do fermentacji i przechowywania wina oraz innych płynów spożywczych. Wykonany ze stali nierdzewnej, polerowanej. Zbiornik ma kształt sześcianu dzięki czemu możemy
Śrutownik (rozdrabniacz) dwuwalcowy w wersji Uniwersal przeznaczony jest do mielenia słodu, owsa, żyta, jęczmienia, pszenicy, kukurydzy, ewentualnie mieszanek zbóż
Przykładowy zestaw do mechanicznego zwalcznia chwastów w osi krzewów winorośli: eko pielnik Radius SL na ramie SB2. Szerokość ramy ustawiana hydraulicznie w zakresie od
Amfory ceramiczne Sirio nadają się zarówno do fermentacji wina, jak i jego dojrzewania. Niewielkie rozmiary i niska waga umożliwiają łatwe przenoszenie dzięki
Automatyczna etykieciarka liniowa przystosowana do pojemników cylindrycznych, wyposażona jedno stanowsko do etykietowania. Dzięki nowemu systemowi etykietowania wykorzystującemu
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.