Systemy sterylizacji UHT są przeznaczone do sterylizacji napojów w temperaturze nawet 150°C. UHT (ang. Ultra-high temperature processing) – sterylizacja
Niezawodna prasa hydrauliczna do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Na ramie
Zbiornik ciśnieniowy, izolowany renomowanego Włoskiego producenta GORTANI, do produkcji win musujących typu prosecco metodą charmat, zbiornikową. Zbiornik zbudowany zgodnie
Zbiornik ze stali nierdzewnej AISI 304 z mieszadłem bocznym. Zbiornik przystosowany do transportu widlakiem lub paleciakiem.
Standardowe wyposażenie:
spawana
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.