Profesjonalny zawór dekantacyjny ze stali nierdzewnej do ściągania wina znad osadu. Rura zaworu może zostać ustawiona w wybranej pozycji tak aby ściągnąć wino znad
PRESSURE TANK is used for sparkling wine production by Charmat method. It is a vertical type of tank with “ellipsoidal heads” (dished top and bottom). Work pressure is 6 bar.
Niezawodna prasa hydrauliczna do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Dzięki obrotowemu
Minibrowar o wybiciu 2,5 hl, to idealny rozwiązanie dla restauracji oraz gospodarstw agroturystycznych, które chcą zaoferować swoim klientom włane piwa.
Młynek, rozdrabniacz przeznaczony do rozdrabniania suchego pieczywa na bułkę tartą. Młynek wyposażony jest w standardzie w 3 sita o średnicy oczek odpowiednio: 3, 5
Myjka i podajnik łopatkowy w jednym do owoców lub warzyw. Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Mycie owoców lub warzyw odbywa się najpierw w komorze
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.