Wąż z miękkiego PVC, wzmocniony spiralą ze stali ocynkowanej, do zasysania i tłoczenia cieczy spożywczych, np.: soków, wina, cydru, modu pitnego. Temperatura pracy: od -5 do
Przecieraczka do przecierania pomidorów oraz owoców miękkich np. na marmoladę, dżem. Wydajność: 150 ~ 350 kg/h. Moc silnika 600 W. Waga urządzenia 33 kg.
Niezawodna prasa hydrauliczna wraz z młynkiem do rozdrabniania owoców w szczególności jabłek, gruszek oraz warzyw. Rozdrobnione owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa
Lanca do mycia beczek z systemem odprowadzania wody z beczki.
BRA Simplex posiada trójwymiarową obrotową głowicę natryskową. Ta specjalna obrotowa głowica natryskowa
Niezawodna prasa hydrauliczna dodatkowo wyposażona w rozdrabniacz do owoców. Rozdrobnione owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w workach
De-stoning machine EP 1000
Urządzenie o wysokiej wydajności do drylowania wszystkich owoców pestkowych, przede wszystkim śliwek, wiśni, czereśni, brzoskwiń czy moreli
Automatyczna zakręcarka do zatyczek aluminiowych, monopolowych ALEXA produkowanych przez grupę BORELLI, lidera w budowie systemów zamykających dla małych
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.