Wąż z miękkiego PVC, wzmocniony spiralą ze stali ocynkowanej, do zasysania i tłoczenia cieczy spożywczych, np.: soków, wina, cydru, modu pitnego. Temperatura pracy: od -5 do
Enolmatic to nalewarka próżniowa o małych wymiarach, bardzo łatwa w obsłudze i jednocześnie wypełniająca cechy bardzo profesjonalnego urządzenia. Wydajności
Manualna etykieciarka do cylindrycznych butelek o średnicy od 50 do 120 mm. Urządzenie posiada system regulacji dzięki któremu etykiety naklejane są bardzo precyzyjnie.
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
Kocioł warzelny do powideł, dżemów itp. o pojemnosci: 120, 200 albo 300 litrów. Kocioł wyposażony w mieszadło oraz sterowanie temparaturą. Wnętrze kotła
Ręczna obkurczarka kapturków aluminiowych na butelkach typu szapman o maksymalnej długości kapturka 150 mm. Maszyna wyposażona jest w gumowe tuleje do standardowych szyjek
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.