Wąż z miękkiego PVC, wzmocniony spiralą ze stali ocynkowanej, do zasysania i tłoczenia cieczy spożywczych, np.: soków, wina, cydru, modu pitnego. Temperatura pracy: od -5 do
Zbiornik fermentacyjny ze szczelną, pneumatyczną ruchomą pokrywą górną, zaworem oddechowym, termometrem. Zbiornik może także służyć do dojrzewania i leżakowania wina
Głowica wysokiego ciśnienia do mycia, dezynfekcji zbiorników.
Urządzenie do czyszczenia zbiorników R40 posiada obrotową głowicę natryskową 3D z zasięgiem
FX-10 to półautomatyczna etykieciarka stołowa, która nakleja przednią i tylną etykietę podczas tego samego cyklu. Etykieciarka jest wyposażona dodatkowo
Pielnik, kultywator hydrauliczny, wychylny (kultywator rzędowy sekcja wychylna) służy do mechanicznego usuwania chwastów rosnących w pasie krzewów, między
Zbiornik fermentacyjny lub do maceracji ze szczelną, pneumatyczną ruchomą pokrywą górną, zaworem oddechowym, termometrem. Zbiornik może także służyć do dojrzewania
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.