Wąż z miękkiego PVC, wzmocniony spiralą ze stali ocynkowanej, do zasysania i tłoczenia cieczy spożywczych, np.: soków, wina, cydru, modu pitnego. Temperatura pracy: od -5 do
Urządzenie do rehydratacji i propagacji drożdży to jednoblokowa konstrukcja zamontowana na kołach, zawierająca zintegrowany system zaprojektowany do automatycznego zarządzania
Prasa koszowa do winogron renomowanego francuskiego producenta Bucher Vaslin. Prasa doskonale sprawdza się w tłoczeniu wytłoków po maceracji.
Prasa koszowa,
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
Śrutownik (rozdrabniacz) dwuwalcowy w wersji Satandard przeznaczony jest do mielenia słodu lub owsa, ewentualnie mieszanek zbóż z niewielką domieszką twardszego ziarna
Nalewarka grawitacyjna do wina, wykonana ze stali nierdzewnej wraz z półautomatyczną korkownicą. Nalewarka wyposażona w pompę zintegrowaną ze zbiornikiem buforowym
Filtracja z przepływem krzyżowym (cross-flow filtration) zapewnia idealnie klarowny produkt bez żadnych środków klarujących, pomocniczych. Gdy wymagane jest klarowanie bentonitem
Mieszadła zbiornikowe to urządzenia mieszające zapewniające doskonałe rezultaty mieszania oraz dodatkowe korzyści praktyczne np. możliwość mieszania cieczy wraz
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.