Wąż z miękkiego PVC, wzmocniony spiralą ze stali ocynkowanej, do zasysania i tłoczenia cieczy spożywczych, np.: soków, wina, cydru, modu pitnego. Temperatura pracy: od -5 do
Młynek (śrutownik), rozdrabniacz dwuwalcowy w wersji Satandard przeznaczony jest do mielenia słodu lub owsa, ewentualnie mieszanek zbóż z niewielką domieszką twardszego
Pompa perystaltyczna ze stali nierdzewnej do pompowania odszypułkowanych – zmiażdżonych winogron, sfermentowanych wytłoków i wina. Panel sterowania wyposażony
Beczka do fermentacji lub dojrzewania wina białego wykonana z dębu francuskiego, dekle zaś z drewna akacji.
Beczki modelu Fraîcheur przeznaczone są do win białych,
Filtracja z przepływem krzyżowym (cross-flow filtration) zapewnia idealnie klarowny produkt bez żadnych środków klarujących, pomocniczych. Gdy wymagane jest klarowanie bentonitem
SB Compact to solidna rama do montażu narzędzi i pracy w wąskich rzędach upraw szpalerowych przede wszystkim winnic. Ramę można zamontować z tyłu lub z przodu
Nalewarka do worków Bag in Box z elektronicznym systemem dozowania. Wykonana ze stali nierdzewnej. W cenie urządzenia mobilny wózek ze stali nierdzewnej. Urządzenie
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.