Wąż z miękkiego PVC, wzmocniony spiralą ze stali ocynkowanej, do zasysania i tłoczenia cieczy spożywczych, np.: soków, wina, cydru, modu pitnego. Temperatura pracy: od -5 do
Głowica wysokiego ciśnienia do mycia, dezynfekcji zbiorników.
Głowica RD składa się z dwóch identycznych, obracających się odwrotnie głowic o średnicy 55 mm,
Młynek (rozdrabniacz) do owoców ziarnkowych, jagodowych lub warzyw z szybko wymiennymi tarczami ze stali nierdzewnej, z regulacją stopnia mielenia. Urządzenie wykonane jest ze
Zwężający się stożkowy fermentor do wina to zbiornik ze stali nierdzewnej przeznaczony do produkcji win czerwonych. Spodoba się tym, którzy wolą robić pigéage ręcznie niż
Kocioł warzelny do powideł, dżemów itp. o pojemnosci: 120, 200 albo 300 litrów. Kocioł wyposażony w mieszadło oraz sterowanie temparaturą. Wnętrze kotła
Wąż z miękkiego PVC, wzmocniony spiralą ze stali ocynkowanej, do zasysania i tłoczenia cieczy spożywczych, np.: soków, wina, cydru, modu pitnego. Temperatura pracy: od -5 do
Nalewarka grawitacyjna do soków, wina, oleju jadalnego wykonana ze stali nierdzewnej. Zbiornik buforowy nalewarki wyposażony w magnetyczny czujnik pozimu płynu.
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.