Wąż z miękkiego PVC, wzmocniony spiralą ze stali ocynkowanej, do zasysania i tłoczenia cieczy spożywczych, np.: soków, wina, cydru, modu pitnego. Temperatura pracy: od -5 do
Automatyczna etykieciarka do etykiet samoprzylepnych. Etykietowanie odbywa się poza pomocą obrotowej płyty i pneumatycznego systemu blokowania pojemnika: ten system pozwala
Spiriferm to silnie fermentujące suche, czyste drożdże ze szczepu Saccharomyces cerevisiae. Charakterystyka fermentacyjna Spiriferm doskonale sprawdzają się podczas fermentacji
Urządzenie wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304. Wejście produktu przez lej zasypowy w celu ułatwienia przemieszczania produktu. 4 zamontowane na wale łapy ze stali nierdzewnej
Mieszadło ręczne ze stali nierdzewnej do mieszania mediów o niskiej lepkości. Dzięki ruchomemu wałkowi mieszadła i składanemu śmigłu można go zamontować
Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do fermentacji i/lub leżakowania wina, cydru, miodu pitnego. System pneumatyczny pozwala na umieszczanie pokrywy na dowolnej
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.