OPIS
DN | A | B | C | L | H | CODE |
---|---|---|---|---|---|---|
20 | G 3/4" | G 3/4" | ∅20 | 72 | 73 | 8103420 |
25 | G 1" | G 1" | ∅25 | 72 | 86 | 8104425 |
32 | G 5/4" | G 5/4" | ∅32 | 92 | 100 | 8105495 |
40 | G 6/4" | G 6/4" | ∅40 | 96 | 128 | 8106440 |
50 | G 2" | G 2" | ∅ 50 | 111 | 145 | 8100250 |
65 | G 2¸5" | G 2¸5" | ∅ 65 | 129 | 170 | 8106565 |
Ostatnio przeglądane
Redukcja ze stali nierdzewnej DIN 11851.
- DN 25 x 20
- DN 32 x 25
- DN 40 x 32
- DN 40 x 25
- DN 50 x 40
- DN 50 x 32
- DN 50 x 25
- DN 65 x 50
157 - 341 zł
AUTOMATYCZNA ETYKIECIARKA LINIOWA przystosowana do etykietowania win musujących i spokojnych: maszyna może zostać wyposażona w obkurczarkę kapturków aluminiowych (wina
Wizjer przepływu wykonany ze stali nierdzewnej AISI 304 lub 316L
Opatentowany system mikrofiltracji polimerowej do biologicznej stabilizacji na zimno. Innowacyjny polimer może przetwarzać ciecze bez oznaczania wskaźnika filtrowalności bez ryzyka zatkania
Uszczelka do zastosowań spożywczych DIN 11851.
- DN 20
- DN 25
- DN 32
- DN 40
- DN 50
4 - 7 zł
Zbiornik fermentacyjny akcyzowy V=1000 litrów. Pojemność całkowita zbiornika liczona w dennicy dolnej i w płaszczu: V ~ 1062 dm3 z aprobatą typu: PLT.
Końcówka karbowana ze stali nierdzewnej AISI 304 na wąż z redukcją DIN DN 25 x 21.
Urządzenie przeznaczone do mycia i rozdrabniania owoców i warzyw. Owoce lub warzywa myte są dwuetapowo. W pierwszym etapie owoce/warzywa wpadają do wanny
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
- Średni stopień wypalenia
- Niski stopień wypalenia
- Średni + stopień wypalenia
- Wysoki stopień wypalenia