OPIS
DN | A | B | C | L | H | CODE |
---|---|---|---|---|---|---|
25 | G 1" | GAROLLA DN40 | ∅25 | 85 | 94 | 8144440 |
32 | G 5/4" | GAROLLA DN40 | ∅32 | 107 | 103 | 8145440 |
32 | G 5/4" | GAROLLA DN50 | ∅32 | 114 | 107 | 8145450 |
40 | G 6/4" | GAROLLA DN50 | ∅40 | 112 | 128 | 8146450 |
50 | G 2" | GAROLLA DN50 | ∅50 | 120 | 145 | 8140250 |
50 | G 2" | GAROLLA DN60 | ∅50 | 125 | 145 | 8140260 |
Ostatnio przeglądane
Dwukomorowy zbiornik do fermentacji i przechowywania wina oraz innych płynów spożywczych. Wykonany ze stali nierdzewnej, polerowanej.
Zbiornik wyposażony jest
Automatyczna etykieciarka liniowa przystosowana do pojemników cylindrycznych, wyposażona jedno stanowsko do etykietowania. Dzięki nowemu systemowi etykietowania wykorzystującemu
Zaslepka z łancuchem (komplet) DN 25, 304/304L.
Oryginalne membrany do wszystkich modeli hydro-pras marki Lancman. W zależności od pojemności posiadanej prasy wybieramy membranę o odpowiedniej wielkości. Producent przewidział
- Membrana do prasy o pojemności 35-55 litrów
- Membrana do prasy o pojemności 60-80 litrów
- Membrana do prasy o pojemności 120-170 litrów
- Membrana do prasy o pojemności 250 litrów
734 - 1337 zł
Zawór zwrotny ze stali nierdzewnej AISI 316L EPDM. Zawory zwrotne zapobiegają dwukierunkowemu przepływowi cieczy. Ciśnienie otwarcia 0,02-0,1 bara.
Seporit PORE-TEC to specjalny, granulowany bentonit. Stwarza idealne warunki do czystej fermentacji i adsorbuje białka na etapie soku. Kolejną zaletą jest wczesne usuwanie z soku
Zbiornik fermentacyjny, stożkowy (60º) do fermentacji piwa, wyposażony w płaszcz chłodzący (na cylindrze zbiornika), termometr, głowicę CIP, zawór spustowy o średnicy
- 200 litrów
- 300 litrów
- 400 litrów
- 500 litrów
- 600 litrów
- 800 litrów
- 1100 litrów
10437 - 17832 zł
Pojemnik, kadź, zbiornik do maceracji firmy Speidel to sprawdzone i godne zaufania rozwiązanie. Wykonany jest z bezpiecznego dla żywności i odpornego na promieniowanie UV
Specjalnie opracowany szczep drożdży do fermentacji pełnych i intensywnych czerwonych win. Zapewnia aromaty czereśni, jagód i orzechów oraz wspomaga uwalnianie