OPIS
DN | A | B | C | L | H | CODE |
---|---|---|---|---|---|---|
32 | GAROLLA DN40 | GAROLLA DN40 | ∅32 | 123 | 103 | 8224040 |
40 | GAROLLA DN50 | GAROLLA DN50 | ∅40 | 128 | 128 | 8225050 |
50 | GAROLLA DN50 | GAROLLA DN50 | ∅50 | 130 | 145 | 8225051 |
50 | GAROLLA DN60 | GAROLLA DN60 | ∅50 | 138 | 145 | 8226060 |
Ostatnio przeglądane
Zawór służy do utrzymania stałego ciśnienia dwutlenu węgla w zbiorniku fermentacyjnym w zakresie 0,2-3 bar. Zawór wykonany ze stali nierdzewnej AISI304.
Mobilna stacja CIP (Cleaning in place)
Mobilna jednostka do mycia przede wszytkim zbiorników winiarskich, rurociagów ma zastosowanie zarówno w małych,
Mobilna jednostka do mycia przede wszytkim zbiorników winiarskich, rurociagów ma zastosowanie zarówno w małych,
Zestaw, ciąg zbiorników we stali nierdzewnej 3 x 200 litrów. Materiał: WNr. 1.4301, AISI 304 stainless steel.
Wymiary: 1800x600x1100 mm. Waga: 80 kg. Złączki: 2 x
Wymiary: 1800x600x1100 mm. Waga: 80 kg. Złączki: 2 x
Capacity: 1000 L/h 7,5 kW
Maximum temperature: 90 °C
Two homogenizing phase: 1.: 200 bar, 2.: 50 bar
Feeding pressure requested: 2 bar
Voltage: 400 V
Consumption of water: 70-90
Kontroler - regulator temperatury FermFlex jest przeznaczony do pomiaru i regulacji temperatury wewnątrz zbiornika. Budowa i kształt kontrolera umożliwia jego dowolny
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
Stacja buforowa wody lodowej typu plug&play
Aby zapewnić optymalną dystrybucję wody chłodzącej i utrzymać niską częstotliwość załączeń chillera, zalecamy zastosowanie
Czyste, suche drożdże do fermentacji głównie win czerwonych. Zredukowana aktywność beta-glikozydazy zachowa maksimum antyocyjanów. Dawkowanie: 15 g / 100
Pierwsza na świecie myjka do beczek napędzana hydraulicznie (ciśnienie wody) ze zintegrowanym układem ssącym. To innowacyjne urządzenie oferuje takie same imponujące rezultaty mycia
Drożdże uniwersalne do win czystych, typowych odmianowych. Oenoferm® to klasyczny szczep do produkcji czystych, typowych win odmianowych. Tworzy świeże, pobudzające wina.
W