Gwiazda do pielenia winorośli ma poza zadanie delikatnie usunąć ziemię i chwasty bezpośrednio wokół winorośli. Urządzenie doskonale sprawdza się przy pieleniu młodych
Rama SB Orchard do bardzo szerokich rzędów, które są powszechne w sadownictwie, plantacjach owoców miękkich. W zależności od wyposażenia rama ta obejmuje
Przykładowy zestaw do mechanicznego zwalcznia chwastów w osi krzewów winorośli: eko pielnik Radius SL na ramie SB2. Szerokość ramy ustawiana hydraulicznie w zakresie od
Solidna rama do przenoszenia wielu narzędzi agrotechnicznych firmy Clemens. Prezentowany model ramy przeznaczony jest do montażu narzędzi tylko po jednej stronie ramy. Rama do montażu
Przykładowy zestaw do mechanicznego zwalcznia chwastów w osi krzewów winorośli: eko pielnik Radius SL PLus wraz z broną aktywną na ramie SB2. Szerokość ramy ustawiana
Wyjątkowo wytrzymały, a jednocześnie lekki sekator mechaniczny (ogławiarka)umożliwia pracę na zboczach, a także na dużych płaskich powierzchniach. Listwy tnące można indywidualnie
Głowica zamykająca z sześcioma ramionami wykonana w całości ze stali nierdzewnej, wyposażona w zabezpieczenie No-Cap-No-Roll do zastosowań specjalnych i wykończenie
Za pomocą szczotki do mulczowania MULTICLEAN XL można usuwać pędy i jednocześnie zwalczać chwasty w obszarze podcienia drzew owocowych bez ingerencji w strukturę gleby.
Manualne urządzenie niezbędne w produkcji win musujących metodą tradycyjną, szampańską. Służy do usuwania osadu z wina musującego będącego ostanim etapem metody
heating rod HR 1000
Grzałka z precyzyjną regulacją i kontrolą temperatury ogrzewanego medium. Grzałka ma za zadanie podgrzać medium, np. trudno fermentujące wino do zadanej
TSM-2005 to półautomatyczna zakręcarka mechaniczna z opadającą głowicą zakręcającą, bardzo łatwa w obsłudze. Zakrętarka stołowa. Wydajność około 400/500
Etykieciarka stołowa przeznaczona do aplikowania etykiet samoprzylepnych na opakowania cylindryczne ze szkła, PET, aluminim, takie jak butelki, słoiki, puszki, flakony. Urządzenie
Zbiornik fermentacyjny, stożkowy (60º) do fermentacji piwa, wyposażony w płaszcz chłodzący (na cylindrze zbiornika), termometr, głowicę CIP, zawór spustowy o średnicy
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.