Profesjonalny zawór dekantacyjny ze stali nierdzewnej do ściągania wina znad osadu. Rura zaworu może zostać ustawiona w wybranej pozycji tak aby ściągnąć wino znad
Płatki dębowe e.Bois® są wykorzystywane do optymalizacji właściwości organoleptycznych wina i poprawy jego garbnikowej struktury. Wspomagają również stabilizację koloru
Niezawodna prasa hydrauliczna, warstwowa do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Dzięki
TSM-2005 to półautomatyczna zakręcarka mechaniczna z opadającą głowicą zakręcającą, bardzo łatwa w obsłudze. Zakrętarka stołowa. Wydajność około 400/500
Trenolin Frio, to płynny pektoenzym
Specjalny, efektywny płynny enzym pektolityczny, działający podczas maceracji oraz klaryfikacji w niskich temperaturach, nawet 5oC. Nie
Sortownik wibracyjny, rolkowy, Delta Trio służy do sortowania winogron odszypułkowanych, zbieranych ręcznie lub mechanicznie. Delta Trio pozwala skutecznie eliminować fragmenty roślinne
Nalewarka do worków Bag in Box z elektronicznym systemem dozowania. Wykonana ze stali nierdzewnej. Urządzenie wyposażone w panel kontrolny dzięki któremu można
Stołowy aplikator etykiet samoprzylepnych na pojemniki cylindryczne. W standardzie urządzenie nakleja przednią i kontretykietę. Aplikator zalecany jest również do
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.