Młynek (śrutownik), rozdrabniacz dwuwalcowy w wersji Satandard przeznaczony jest do mielenia słodu lub owsa, ewentualnie mieszanek zbóż z niewielką domieszką twardszego
Zbiorniki są testowane i certyfikowane zgodnie z europejską dyrektywą PED. Są zbudowane ze stali nierdzewnej i wytrzymują ciśnienia większe niż te zwykle stosowane
Automatyczna etykieciarka do etykiet samoprzylepnych. Etykietowanie odbywa się poza pomocą obrotowej płyty i pneumatycznego systemu blokowania pojemnika: ten system pozwala
Urządzenie do rehydratacji i propagacji drożdży to jednoblokowa konstrukcja zamontowana na kołach, zawierająca zintegrowany system zaprojektowany do automatycznego zarządzania
Ręczna korkownica do win musujących, szampana cydru wraz z zakręcarką do drucianych koszyczków. Model Rapid 55C przeznaczony jest do korkowania korkiem naturalnym lub aglomerowanym
Agregat chłodzący niemieckiej firmy Kreyer, to kompaktowa, niezawodna konstrukcja wyposażona we wszystkie elementy niezbędne do produkcji wody lodowej: hermetycznie zabudowaną
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.