Prasa taśmowa do produkcji soków owocowych i warzywnych. Charakteryzuje się wysoką wydajnością i niskimi kosztami eksploatacji. Wcześniej rozdrobnione owoce są zgniatane
Prasa taśmowa do produkcji soków owocowych i warzywnych. Charakteryzuje się wysoką wydajnością i niskimi kosztami eksploatacji. Wcześniej rozdrobnione owoce są zgniatane
Bateria dwóch filtrów rurowych, szczelinowych do filtracji na przykład świeżo wyciśniętego soku z owoców lub warzyw. Wykonana ze stali nierdzewnej rodzaj 1.4301.
Myjka i podajnik łopatkowy w jednym do owoców lub warzyw. Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Mycie owoców lub warzyw odbywa się najpierw w komorze
Pasteryzator na olej opałowy o wysokiej wydajności Austriackiej firmy Voran. Wydajność urządzenia: 2000 l/h. Moc kotła olejowego 180 kW. Urządzenie może zostać dodatkowo wyposażone
Niezawodna prasa hydrauliczna, warstwowa do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Dzięki
Niezawodna prasa hydrauliczna do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Na ramie
Niezawodna prasa hydrauliczna do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w workach filtracyjnych. Na ramie
Pasteuriser PA 180 E
Pasteryzator przepływowy, elektryczny wyposażony w rurowy wymienniki ciepłą, o wydajności nominalnej 180l/h. Temperatura soku na wyjściu 80 stopni
Młynek, rozdrabniacz przeznaczony do rozdrabniania suchego pieczywa na bułkę tartą. Młynek wyposażony jest w standardzie w 3 sita o średnicy oczek odpowiednio: 3, 5
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 40-60 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Zbiornik fermentacyjny, stożkowy (60º) do fermentacji piwa, wyposażony w płaszcz chłodzący (na cylindrze zbiornika), termometr, głowicę CIP, zawór spustowy o średnicy
Specjalna, małogabarytowa głowica zakręcająca wykonana w całości ze stali nierdzewnej, wyposażona w zabezpieczenie No-Cap-No-Roll, do zamykania nakrętek aluminiowych od 12 [mm]
Etykieciarka stołowa wyposażona w jedno stanowisko etykietujące do nakładania etykiet samoprzylepnych na pojemniki cylindryczne, stożkowe i kwadratowe.
Niezawodna prasa hydrauliczna, warstwowa do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Dzięki
Amfory ceramiczne Sirio nadają się zarówno do fermentacji wina, jak i jego dojrzewania. Niewielkie rozmiary i niska waga umożliwiają łatwe przenoszenie dzięki
Agregat chłodzący niemieckiej firmy Kreyer, to kompaktowa, niezawodna konstrukcja wyposażona we wszystkie elementy niezbędne do produkcji wody lodowej: hermetycznie zabudowaną
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.