Ręczna korkownica do win musujących, szampana cydru wraz z zakręcarką do drucianych koszyczków. Model Rapid 55C przeznaczony jest do korkowania korkiem naturalnym lub aglomerowanym
Pojemnik, kadź, zbiornik do maceracji firmy Speidel to sprawdzone i godne zaufania rozwiązanie. Wykonany jest z bezpiecznego dla żywności i odpornego na promieniowanie UV
Nalewarka grawitacyjna do wina, wykonana ze stali nierdzewnej. Wyposażona w pompę zintegrowaną ze zbiornikiem buforowym przez czujniki poziomu. 10 dysz nalewających. Nalew na
Amfory ceramiczne Sirio nadają się zarówno do fermentacji wina, jak i jego dojrzewania. Niewielkie rozmiary i niska waga umożliwiają łatwe przenoszenie dzięki
Niezawodna prasa hydrauliczna do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w workach filtracyjnych. Na ramie
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.