Pozostałe

Destiller
Producent: DEUSANIO
Zbiornik, beczkowóz, cysterna do transportu wody pitnej wykonana ze stali nierdzewnej o poj. 2000, 3000 lub 4000 litrów. 
Zbiornik wody gaśniczej z wytrzymałego tworzywa sztucznego. Napełniany przez złącze na górze zbiornika.Odprowadzanie wody gaśniczej: na dnie zbiornika
Producent: SEGUIN MOREAU
 
Producent: SPEIDEL
Zbiornik ciśnieniowy, keg do nagazowywania i przechowywania cydru, soków, win oraz innych napojów.  Nalewaj świeże wino, cydr, piwo i wino musujące jak
3 259 Dostawa do 10 dni
Producent: SPEIDEL
Zbiornik ciśnieniowy, keg do nagazowywania i przechowywania cydru, soków, win oraz innych napojów.  Nalewaj świeże wino, cydr, piwo i wino musujące jak
1 840 Wysyłka w ciągu 14 dni
Producent: Risso
Zawór fermentacyjny zbiornikowy DIN50 PVC. Przypływ max. 300 hl/h. 
116 Wysyłka w ciągu 14 dni
Producent: SPEIDEL
Zawór fermetacyjny do zbiorników SPEIDEL. 
32 Wysyłka w ciągu 14 dni
Producent: DUGAR
Generator pary MOD. TD9 przeznaczony do dezynfekcji beczek, maszyny do butelkowania, filtrów, zbiorniki oraz innych urządzeń.    MAKSYMALNA MOC ROBOCZA
Delikatne przetwarzanie mleka w celu uniknięcia uszkodzenia kuleczek tłuszczu jest podstawowym wymogiem, który FRAUTECH SEPARATORS może zagwarantować dzięki zoptymalizowanej
Skuteczne oddzielanie zanieczyszczeń stałych jest ściśle związane z lepkością mleka: im niższa
lepkość, tym większy efekt oddzielania. Dlatego w celach klarowania
Skrócony okres przydatności do spożycia miękkich serów i produktów na bazie miękkich serów może być również spowodowany obecnością bakterii.
Producent: Frautech
ArtBREW, wirówki talerzowe do piwa rzemieślniczego

Ponieważ trendy w piwie szybko się zmieniają, a klienci są wymagający, jeśli chodzi o nowe smaki,
Uszczelka pompowana - przezroczysta. Niezbędny element pneumatycznego systemu uszczelniania pokryw zbiorników fermentacyjnych lub leżakowych wykonanych ze stali
Wybierz wariant:
Producent: Sommer
Specjalny uchwyt worka na rozdrobnione ziarno. 
1 735 Produkt niedostępny
Producent: SPEIDEL
Termometr do zbiorników SPEIDEL. 
184 Wysyłka w ciągu 14 dni
Producent: Sommer
Młynek (śrutownik), rozdrabniacz dwuwalcowy w wersji Satandard przeznaczony jest do mielenia słodu lub owsa, ewentualnie mieszanek zbóż z niewielką domieszką twardszego
8 358 Produkt na zamówienie (4-6 tygodni)
Producent: Sommer
Młynek (śrutownik), rozdrabniacz dwuwalcowy w wersji Satandard przeznaczony jest do mielenia słodu lub owsa, ewentualnie mieszanek zbóż z niewielką domieszką twardszego
7 622 Produkt na zamówienie (4-6 tygodni)
Producent: Sommer
Młynek (śrutownik), rozdrabniacz dwuwalcowy w wersji Satandard przeznaczony jest do mielenia słodu lub owsa, ewentualnie mieszanek zbóż z niewielką domieszką twardszego
11 539 Produkt na zamówienie (4-6 tygodni)
Producent: Sommer
Młynek (śrutownik), rozdrabniacz dwuwalcowy w wersji Satandard przeznaczony jest do mielenia słodu lub owsa, ewentualnie mieszanek zbóż z niewielką domieszką twardszego
12 511 Produkt na zamówienie (4-6 tygodni)
Producent: Sommer
Śrutownik (rozdrabniacz) dwuwalcowy w wersji Uniwersal przeznaczony jest do mielenia słodu, owsa, żyta, jęczmienia, pszenicy, kukurydzy, ewentualnie mieszanek zbóż
57 772 Produkt na zamówienie (4-6 tygodni)
Producent: Sommer
Śrutownik (rozdrabniacz) dwuwalcowy w wersji Satandard przeznaczony jest do mielenia słodu lub owsa, ewentualnie mieszanek zbóż z niewielką domieszką twardszego ziarna
29 254 Produkt na zamówienie (4-6 tygodni)
Producent: Sommer
Śrutownik (rozdrabniacz) dwuwalcowy w wersji Satandard przeznaczony jest do mielenia słodu lub owsa, ewentualnie mieszanek zbóż z niewielką domieszką twardszego ziarna
23 629 Produkt na zamówienie (4-6 tygodni)
Producent: Sommer
Młynek (śrutownik), rozdrabniacz dwuwalcowy w wersji Satandard przeznaczony jest do mielenia słodu lub owsa, ewentualnie mieszanek zbóż z niewielką domieszką twardszego
18 294 Produkt na zamówienie (4-6 tygodni)
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.