Kontroler - regulator temperatury FermFix Fix jest przeznaczony do pomiaru i regulacji temperatury wewnątrz zbiornika. Budowa i kształt kontrolera umożliwia jego
Mała wytwornica wody lodowej wykonana ze stali nierdzewnej. Szczególnie polecana do małych winnic oraz browarów rzemieślniczych. Zakres chłodzenia od -6 do + 30 st.C.
Agregat chłodzący niemieckiej firmy Kreyer, to kompaktowa, niezawodna konstrukcja wyposażona we wszystkie elementy niezbędne do produkcji wody lodowej: hermetycznie zabudowaną sprężarkę,
Wytwornica wody lodowej (Chiller) do chłodzenia wina, piwa, cydru, miodu pitnego w czasie fermentacji, zimnej stabilizacji, przechowywania. Urządzenie oprócz funkcji chłodzenia
Kompaktowa jednostka chłodząca IceChilly, wykonana ze stali nierdzewnej, jest idealnym rozwiązaniem dla mikrobrowarów, browarów hobbystycznych i mniejszych
Kontroler - regulator temperatury FermFix Vario jest przeznaczony do pomiaru i regulacji temperatury wewnątrz zbiornika. Budowa i kształt kontrolera umożliwia jego
Kompaktowa jednostka chłodząca ModuChilly, wykonana ze stali nierdzewnej, jest idealnym i elastycznym rozwiązaniem dla małych i średnich browarów i winiarni,
Wyjątkowo wytrzymały, a jednocześnie lekki sekator mechaniczny (ogławiarka)umożliwia pracę na zboczach, a także na dużych płaskich powierzchniach. Listwy tnące można indywidualnie
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
Zbiornik cylindryczno-stożkowy do fermentacji i dojrzewania piwa wykonany ze stali szlachetnej, dwupłaszczowy. Ciśnienie robocze do 2 bar. Zbiornik jest wyposażony
Specjalnie opracowany szczep drożdży do fermentacji pełnych i intensywnych czerwonych win. Zapewnia aromaty czereśni, jagód i orzechów oraz wspomaga uwalnianie
Opatentowany system mikrofiltracji polimerowej do biologicznej stabilizacji na zimno. Innowacyjny polimer może przetwarzać ciecze bez oznaczania wskaźnika filtrowalności bez ryzyka zatkania
Nalewarka izobaryczna do rozlewania: wina musującego, piwa, gazowanych napojów bezalkoholowych, wody gazowanej do butelek szklanych. Wszystkie części mające kontakt
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.