Ręczna myjka, płuczka do butelek wyposażona w 4 dysze oraz filtr wody.
Do tego produktu polecamy
Automatyczna etykieciarka (etykietarka) renomowanego Włoskiego producenta ENOS do etykietowania butelek szklanych cylindrycznych np. do wina, piwa. W standardzie urządzenie aplikuje dwie
Automatyczna etykieciarka (etykietarka) renomowanego Włoskiego producenta ENOS do etykietowania butelek wina.
W standardzie urządzenie aplikuje dwie etykiety (etykieta
Manualna etykieciarka do cylindrycznych butelek o średnicy od 50 do 120 mm. Urządzenie posiada system regulacji dzięki któremu etykiety naklejane są bardzo precyzyjnie.
Manualna etykieciarka do cylindrycznych butelek o średnicy od 50 do 120 mm. Urządzenie posiada system regulacji dzięki któremu etykiety naklejane są bardzo precyzyjnie.
Etykieciarka stołowa przeznaczona do aplikowania etykiet samoprzylepnych na opakowania cylindryczne ze szkła, PET, aluminim, takie jak butelki, słoiki, puszki, flakony. Urządzenie
Ręczna myjka, płuczka do butelek oraz jednocześnie przedmuchiwarka wyposażona w 4 dysze oraz filtr wody oraz powietrza. 2 dysze dedykowane są do płukania butelek wodą
Ręczna myjka, płuczka do butelek wyposażona w 2 dysze do płukania oraz 2 dysze do przedmuchiwania powietrzem. Urządzenie wyposażone filtr wody oraz pompą
Przetłaczanie cieczy o dużej lepkości – przekraczającej zakres stosowania pomp wirowych czyli powyżej 800 cP. Tłoczenie cieczy zagęszczonych np. kremy, szampony, mydła, pasty
Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do fermentacji i/lub leżakowania wina, cydru, miodu pitnego. System pneumatyczny pozwala na umieszczanie pokrywy na dowolnej
TSp-2002 to półautomatyczna zakręcarka pneumatyczna z opadającą głowicą zakręcającą, bardzo łatwa w obsłudze. Zakrętarka stołowa. Wydajność około 400/500 butelek
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.