Ręczna myjka, płuczka do butelek wyposażona w 4 dysze oraz filtr wody.
Do tego produktu polecamy
Automatyczna etykieciarka (etykietarka) renomowanego Włoskiego producenta ENOS do etykietowania butelek szklanych cylindrycznych np. do wina, piwa. W standardzie urządzenie aplikuje dwie
Automatyczna etykieciarka (etykietarka) renomowanego Włoskiego producenta ENOS do etykietowania butelek wina.
W standardzie urządzenie aplikuje dwie etykiety (etykieta
Manualna etykieciarka do cylindrycznych butelek o średnicy od 50 do 120 mm. Urządzenie posiada system regulacji dzięki któremu etykiety naklejane są bardzo precyzyjnie.
Manualna etykieciarka do cylindrycznych butelek o średnicy od 50 do 120 mm. Urządzenie posiada system regulacji dzięki któremu etykiety naklejane są bardzo precyzyjnie.
Etykieciarka stołowa przeznaczona do aplikowania etykiet samoprzylepnych na opakowania cylindryczne ze szkła, PET, aluminim, takie jak butelki, słoiki, puszki, flakony. Urządzenie
Ręczna myjka, płuczka do butelek oraz jednocześnie przedmuchiwarka wyposażona w 4 dysze oraz filtr wody oraz powietrza. 2 dysze dedykowane są do płukania butelek wodą
Ręczna myjka, płuczka do butelek wyposażona w 2 dysze do płukania oraz 2 dysze do przedmuchiwania powietrzem. Urządzenie wyposażone filtr wody oraz pompą
Opatentowany system mikrofiltracji polimerowej do biologicznej stabilizacji na zimno. Innowacyjny polimer może przetwarzać ciecze bez oznaczania wskaźnika filtrowalności bez ryzyka zatkania
Dwukomorowy zbiornik do fermentacji i przechowywania wina oraz innych płynów spożywczych. Wykonany ze stali nierdzewnej, polerowanej.
Zbiornik wyposażony jest
Śrutownik (rozdrabniacz) dwuwalcowy w wersji Satandard przeznaczony jest do mielenia słodu lub owsa, ewentualnie mieszanek zbóż z niewielką domieszką twardszego ziarna
Półautomatyczne urządzenie niezbędne w produkcji win musujących metodą tradycyjną, szampańską. Służy do usuwania osadu z wina musującego będącego ostanim etapem
Prawidłowo przeprowadzona filtracja poza pomocą ziemi okrzemkowej (mikro filtracja) pozwala na uzyskanie krystalicznie czystego piwa bez ingerencji w jego właściwości
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.