Młynek, rozdrabniacz przeznaczony do rozdrabniania przede wszystkim warzyw oraz owoców z wyłączeniem owoców pestkowych np. śliwek, czereśni, wiśni. Urządzenie
Myjka i podajnik ślimakowy w jednym do owoców lub warzyw. Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Mycie owoców lub warzyw odbywa się najpierw w komorze
Zbiornik fermentacyjny, stożkowy (60º) do fermentacji piwa, wyposażony w płaszcz chłodzący (na cylindrze zbiornika), termometr, głowicę CIP, zawór spustowy o średnicy
Prosta karbonizacja wina musującego / piwa / cydru itp. Przystępny cenowo i łatwy w użyciu saturator CARBOMAXX jest zwykle używany bezpośrednio podczas procesu napełniania.
Filtr płytowy do wina oraz innych płynów spożywczych. Wielkość płyty filtracyjnej: 40 x 40 cm. Filtr zbudowany ze stali nierdzewnej AISI 304 lub 316 (na
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.