Beczka do fermentacji lub dojrzewania wina białego wykonana z dębu francuskiego, dekle zaś z drewna akacji.
Beczki modelu Fraîcheur przeznaczone są do win białych,
Pistolet ze stali nierdzewnej do nalewania np. gorącego soku. Średnica zewnętrzna dyszy nalewającej 28 mm. Długość dyszy nalewającej: 175 mm. Gumowa nasadka (stożek)
Opryskiwacze rzędowe GSG to nowa jakość w dziedzinie ochrony roślin. Wyposażone są w wentylatory krzyżowe z napędem hydraulicznym. W przypadku maszyn 2, 3 i 4
Amfory ceramiczne Sirio nadają się zarówno do fermentacji wina, jak i jego dojrzewania. Niewielkie rozmiary i niska waga umożliwiają łatwe przenoszenie dzięki
Niezawodna prasa hydrauliczna, warstwowa do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Dzięki
Kocioł warzelny do powideł, dżemów itp. o pojemnosci: 120, 200 albo 300 litrów. Kocioł wyposażony w mieszadło oraz sterowanie temparaturą. Wnętrze kotła
Myjka i podajnik łopatkowy w jednym do owoców lub warzyw. Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Mycie owoców lub warzyw odbywa się najpierw w komorze
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.