Napoje, Napoje gazowane, Soft drinki

Destiller
Producent: BLENDTECH
Pasteryzatory tunelowe służą do zapewnienia odpowiedniej obróbki termicznej produktów już napełnionych do pojemników o różnej
Producent: BLENDTECH
Podstawowym składnikiem Soft Drinków, słodzonych napjów gazowanych bezalkoholowych jest syrop cukrowy , który przygotowywany jest w zepole urządzeń zwanych Syrup
Producent: BLENDTECH
Urządzenie monoblokowe typu Premix firmy BLENDTECH to kompletny system do końcowego przygotowywania gazowanych napojów bezalkoholowych poprzez mieszanie przygotowanego wcześniej
Producent: BLENDTECH
Saturator odpowiedzialny jest poza wszelkie operacje związane z nasyceniem dwutlenkiem węgla napoju w celu uzyskania wody nasyconej CO2. Stopień nasycenia CO2 jest
Producent: BLENDTECH
Urządzenie monoblokowe do pasteryzacji i karbonizacji (nasycania dwutlenkiem węgla) soków, napojów, soft drinków. 
Producent: BLENDTECH
Pasteryzator płytowy typu Flash HTST (wysoka temperatura w krótkim czasie) do soków oraz innych napojów bezalkoholowych ma poza zadanie utrwalenie
Producent: BLENDTECH
Pasteryzator rurowy typu Flash HTST (wysoka temperatura w krótkim czasie) do soków oraz innych napojów bezalkoholowych ma poza zadanie utrwalenie termiczne
Systemy sterylizacji UHT są przeznaczone do sterylizacji napojów w temperaturze nawet 150°C.  UHT (ang. Ultra-high temperature processing) – sterylizacja
Producent: BLENDTECH
Urządzenia do mikrofiltracyji soków, napojów, naktarów, syropów, naparów od 10 do 500 hl/h, w wersji automatycznej lub ręcznej, wykonane są ze stali
Producent: BLENDTECH
Instalacja do ultrafiltracji jest specjalnie zaprojektowana dla producentów soków, napojów, soft drinków.  Dostępne wydajności od 5 do 60 t/h.
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.