Pistolet ze stali nierdzewnej do nalewania np. gorącego soku. Średnica zewnętrzna dyszy nalewającej 28 mm. Długość dyszy nalewającej: 175 mm. Gumowa nasadka (stożek)
Prosta karbonizacja wina musującego / piwa / cydru itp. Przystępny cenowo i łatwy w użyciu saturator CARBOMAXX jest zwykle używany bezpośrednio podczas procesu napełniania.
Niezależny rozdrabniacz do winogron, który można umieścić w kilku punktach linii odbioru i sortowania winogron lub bezpośrednio na drzwiach załadunkowych
Urządzenie przeznaczone do mycia i rozdrabniania owoców i warzyw. Owoce lub warzywa myte są dwuetapowo. W pierwszym etapie owoce/warzywa wpadają do wanny
FX-10 to półautomatyczna etykieciarka stołowa, która nakleja przednią i tylną etykietę podczas tego samego cyklu. Etykieciarka jest wyposażona dodatkowo
Mieszadło ręczne ze stali nierdzewnej do mieszania mediów o niskiej lepkości. Dzięki ruchomemu wałkowi mieszadła i składanemu śmigłu można go zamontować
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.