Średnica wewnętrzna 26,20 mm
Średnica zewnętrzna 50,50 mm
Grubość/Wysokość 2.10 mm
MateriałVMQ/300 26,2-50,5-2,1 Clamp
GTIN - 5713332148741
Dopuszczenia FDA CFR21:
Średnica wewnętrzna 32,20 mm
Średnica zewnętrzna 50,50 mm
Grubość/Wysokość 2.10 mm
MateriałVMQ/300 32,2-50,5-2,1 CLAMP
GTIN - 5713332186353
Dopuszczenia: FDA CFR21:
Średnica wewnętrzna 38,20 mm
Średnica zewnętrzna 50,50 mm
Grubość / Wysokość 2,10
MateriałVMQ/300 38,2-50,5-2,1 CLAMP
GTIN- 5713332148788
Dopuszczenia FDA CFR21:
Króciec gwintowany wykonany ze stali nierdzewnej AISI304/304L albo 316L. Króciec służy do wygodnego przejścia z gwintu typu BSP na standard mleczarski DIN
Przetłaczanie cieczy o dużej lepkości – przekraczającej zakres stosowania pomp wirowych czyli powyżej 800 cP. Tłoczenie cieczy zagęszczonych np. kremy, szampony, mydła, pasty
Spiriferm to silnie fermentujące suche, czyste drożdże ze szczepu Saccharomyces cerevisiae. Charakterystyka fermentacyjna Spiriferm doskonale sprawdzają się podczas fermentacji
Wyjątkowo wytrzymały, a jednocześnie lekki sekator mechaniczny (ogławiarka)umożliwia pracę na zboczach, a także na dużych płaskich powierzchniach. Listwy tnące można indywidualnie
Zbiornik fermentacyjny lub do maceracji ze szczelną, pneumatyczną ruchomą pokrywą górną, zaworem oddechowym, termometrem. Zbiornik może także służyć do dojrzewania
Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do fermentacji i/lub leżakowania wina, cydru, miodu pitnego. System pneumatyczny pozwala na umieszczanie pokrywy na dowolnej
Młynek, rozdrabniacz przeznaczony do rozdrabniania suchego pieczywa na bułkę tartą. Młynek wyposażony jest w standardzie w 3 sita o średnicy oczek odpowiednio: 3, 5
Czyste, suche drożdże do fermentacji głównie białych win. Tolerancja na alkohol: 15% obj. Szczególnie polecane do Riesling i Muller Thurgau. Dawkowanie: 15 g
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.