Wąż z miękkiego PVC, wzmocniony spiralą ze stali ocynkowanej, do zasysania i tłoczenia cieczy spożywczych, np.: soków, wina, cydru, modu pitnego. Temperatura pracy: od -5 do
Pojemnik, kadź, zbiornik do maceracji firmy Speidel to sprawdzone i godne zaufania rozwiązanie. Wykonany jest z bezpiecznego dla żywności i odpornego na promieniowanie UV
Półautomatyczna zamykarka stołowa do zamykania/zszywania aluminiowych puszek napojowych. Urządzenie łatwe w obsłudze.
Działanie elektromechaniczne
Standardowo
Mimośrodowa pompa śrubowa napędzana bezstopniową przekładnią. Prędkość, a tym samym natężenie przepływu pompy, można precyzyjnie regulować poza pomocą pokrętła. Zwiększa to
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 23-35 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Kwas L(+)-winowy do zakwaszania i obniżania pH. Zwiększa kwasowość i jednocześnie zapewnia obniżenie pH. Powoduje to lepszą stabilność mikrobiologiczną.
W
Młynek (śrutownik), rozdrabniacz dwuwalcowy w wersji Satandard przeznaczony jest do mielenia słodu lub owsa, ewentualnie mieszanek zbóż z niewielką domieszką twardszego
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.