Wąż z miękkiego PVC, wzmocniony spiralą ze stali ocynkowanej, do zasysania i tłoczenia cieczy spożywczych, np.: soków, wina, cydru, modu pitnego. Temperatura pracy: od -5 do
Zbiornik cylindryczno-stożkowy do fermentacji i dojrzewania piwa wykonany ze stali szlachetnej, dwupłaszczowy. Ciśnienie robocze do 2 bar. Zbiornik jest wyposażony
Niezawodna prasa hydrauliczna, warstwowa do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Dzięki
Granulowany bentonit sodowo-wapniowy do produkcji napojów najwyższej jakości. Soki owocowe, moszcze i wino są stabilizowane przez adsorpcję białek i innych cząstek
Wyjątkowo wytrzymały, a jednocześnie lekki sekator mechaniczny (ogławiarka)umożliwia pracę na zboczach, a także na dużych płaskich powierzchniach. Listwy tnące można indywidualnie
Stojak na beczki typu Barriques o poj od 225 - 300 litrów lub beczek typu Tonneaux 350/500 lt. Stojak wykonany z trwałego aluminim. Stojak sprawdzi się w każdej
Stojak na beczki o poj od 225 - 500 litrów wykonany z trwałego stopu aluminim, wyposażony w kółka do łatwego obracania beczek bez konieczności ich zdejmowania ze
TSM-2005 to półautomatyczna zakręcarka mechaniczna z opadającą głowicą zakręcającą, bardzo łatwa w obsłudze. Zakrętarka stołowa. Wydajność około 400/500
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.