Średnica wewnętrzna 38,20 mm
Średnica zewnętrzna 50,50 mm
Grubość / Wysokość 2,10
MateriałVMQ/300 38,2-50,5-2,1 CLAMP
GTIN- 5713332148788
Dopuszczenia FDA CFR21:
Króciec gwintowany wykonany ze stali nierdzewnej AISI304/304L albo 316L. Króciec służy do wygodnego przejścia z gwintu typu BSP na standard mleczarski DIN
Króciec gwintowany wykonany ze stali nierdzewnej AISI304/304L albo 316L. Króciec służy do wygodnego przejścia z gwintu typu BSP na standard mleczarski DIN
Średnica wewnętrzna 26,20 mm
Średnica zewnętrzna 50,50 mm
Grubość/Wysokość 2.10 mm
MateriałVMQ/300 26,2-50,5-2,1 Clamp
GTIN - 5713332148741
Dopuszczenia FDA CFR21:
Beczki NADALIÉ TRADITION zostały zaprojektowane z najwyższym szacunkiem dla tradycji.
Powstałe w wyniku skrupulatnej selekcji najlepszego francuskiego dębu,
Produkcja win musujących metodą Charmat Martinotti zasadniczo różni się od metody tradycyjnej. Tak zwana metoda Charmat jest szybsza i tańsza. Przyspieszenie produkcji
Półautomatyczna korkownica pneumatyczna. Wymiary korka: średnica max 27 mm, wysokość max 48 mm. Objętości butelek: 0,75 - 1,5 litra. Zapotrzebowanie na sprężone powietrze: max
Podstawowy enzym do tłoczenia soków NFC.
BrenPect Ultra Color to spożywczy enzym pektolityczny produkowany metodą kontrolowanej fermentacji wyselekcjonowanego szczepu
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.