OPIS
DN | A | B | C | L | H | CODE |
---|---|---|---|---|---|---|
20 | DIN DN 20 | G 3/4" | ∅20 | 82 | 73 | 8133420 |
25 | DIN DN 25 | G 1" | ∅25 | 78 | 93 | 8134425 |
32 | DIN DN 32 | G 5/4" | ∅32 | 95 | 107 | 8135432 |
32 | DIN DN 40 | G 5/4" | ∅32 | 95 | 110 | 8135440 |
32 | DIN DN 50 | G 5/4" | ∅32 | 99 | 117 | 8135450 |
40 | DIN DN 40 | G 6/4" | ∅40 | 102 | 130 | 8136440 |
40 | DIN DN 50 | G 6/4" | ∅40 | 102 | 136 | 8136450 |
50 | DIN DN 50 | G 2" | ∅50 | 123 | 147 | 8130250 |
Ostatnio przeglądane
Końcówka karbowa na wąż Triclamp z kołnierzykiem 50,5 mm, przeznaczona do węża DN 40.
Konector, łącznki DIN 11851 (mleczarski) wykonany ze stali nierdzewnej AISI 304.
- DN 20 x 20
- DN 25 x 25
- DN 32 x 32
- DN 40 x 40
- DN 50 x 50
- DN 60 x 60
- DN 65 x 65
105 - 152 zł
TSp-2002 to półautomatyczna zakręcarka pneumatyczna z opadającą głowicą zakręcającą, bardzo łatwa w obsłudze. Zakrętarka stołowa. Wydajność około 400/500 butelek
Zbiornik fermentacyjny, stożkowy (60º) do fermentacji piwa, wyposażony w płaszcz chłodzący (na cylindrze zbiornika), termometr, głowicę CIP, zawór spustowy o średnicy
- 200 litrów
- 300 litrów
- 400 litrów
- 500 litrów
- 600 litrów
- 800 litrów
- 1100 litrów
10437 - 17832 zł
Beczka do fermentacji lub dojrzewania wina białego wykonana z dębu francuskiego, dekle zaś z drewna akacji.
Beczki modelu Fraîcheur przeznaczone są do win białych,
- Bordeaux Export 225 L
- Bourgogne Export 228 L
- 300L Barrel
- 500L Barrel
5376 - 8916 zł
Wkłady filtracyjne (filtry) do nalewarki Enolmatic oraz Enolmaster.
Dzięki nim można filtrować wino, olej, spirytus, syrop, soki owocowe w zależności od posiadanych
- Filtr do wstępnej filtracji 5 mikronów
- Filtr do czerwonego wina 1 mikron
- Filtr do białego wina 0,5 mikrona
- Filtr do białego wina oraz destylatów 0,2 mikrona
341 - 393 zł
Roztwór siarki P15
Prosto, bezpiecznie, dokładnie: siarkowanie w płynie, 15% SO2
Kwas siarkowy (SO2) jest niezbędny do pomyślnej fermentacji alkoholowej
Prosto, bezpiecznie, dokładnie: siarkowanie w płynie, 15% SO2
Kwas siarkowy (SO2) jest niezbędny do pomyślnej fermentacji alkoholowej
Filtracja z przepływem krzyżowym (cross-flow filtration) zapewnia idealnie klarowny produkt bez żadnych środków klarujących, pomocniczych. Gdy wymagane jest klarowanie bentonitem