OPIS
DN | A | B | C | L | H | CODE |
---|---|---|---|---|---|---|
20 | DIN DN 20 | G 3/4" | ∅20 | 82 | 73 | 8133420 |
25 | DIN DN 25 | G 1" | ∅25 | 78 | 93 | 8134425 |
32 | DIN DN 32 | G 5/4" | ∅32 | 95 | 107 | 8135432 |
32 | DIN DN 40 | G 5/4" | ∅32 | 95 | 110 | 8135440 |
32 | DIN DN 50 | G 5/4" | ∅32 | 99 | 117 | 8135450 |
40 | DIN DN 40 | G 6/4" | ∅40 | 102 | 130 | 8136440 |
40 | DIN DN 50 | G 6/4" | ∅40 | 102 | 136 | 8136450 |
50 | DIN DN 50 | G 2" | ∅50 | 123 | 147 | 8130250 |
Ostatnio przeglądane
Ręczna myjka, płuczka do butelek oraz jednocześnie przedmuchiwarka wyposażona w 4 dysze oraz filtr wody oraz powietrza. 2 dysze dedykowane są do płukania butelek wodą
Najwyższej jakości pompa śrubowa dwubiegowa. Doskonale sprawdza się w transporcie delikatnych mediów.
Tabela z modelami pompy:
Typ
- AT 150 G
- AT 200 G
- AT 300 G
- AT 350G
25280 - 37238 zł
Zaciskarka przeznaczona jest do zaciskania kapturków polilaminowych/aluminiowych na butelkach od 0,5 do 2 litrów, o wysokości od 180 do 360 mm. Maksymalna długość
Filtracja z przepływem krzyżowym (cross-flow filtration) zapewnia idealnie klarowny produkt bez żadnych środków klarujących, pomocniczych. Gdy wymagane jest klarowanie bentonitem
Zawór motylkowy 3 drogowy ze stali nierdzewnej z gwintem DIN 11851.
Młynek (śrutownik), rozdrabniacz dwuwalcowy w wersji Satandard przeznaczony jest do mielenia słodu lub owsa, ewentualnie mieszanek zbóż z niewielką domieszką twardszego
Pojemnik, kadź, zbiornik do maceracji firmy Speidel to sprawdzone i godne zaufania rozwiązanie. Wykonany jest z bezpiecznego dla żywności i odpornego na promieniowanie UV
Destylator do olejków eterycznych wykonany ze stali nierdzewnej AISI 304. Zestaw składa się z destylatora, chłodnicy oraz rozdzielacza.
Pojemność destylatora: 15
Pojemność destylatora: 15
Ręczna myjka, płuczka do butelek wyposażona w 4 dysze oraz filtr wody oraz pompą cyrkulacyjną, która tworzy zamknięty układ mycia butelek.
Półautomatyczne urządzenie niezbędne w produkcji win musujących metodą tradycyjną, szampańską. Służy do usuwania osadu z wina musującego będącego ostanim etapem