OPIS
DN | A | B | C | L | H | CODE |
---|---|---|---|---|---|---|
32 | DIN DN 32 | GAROLLA DN40 | ∅32 | 110 | 107 | 8153240 |
32 | DIN DN 32 | GAROLLA DN50 | ∅32 | 117 | 107 | 8153250 |
32 | DIN DN 40 | GAROLLA DN40 | ∅32 | 110 | 110 | 8154040 |
32 | DIN DN 40 | GAROLLA DN50 | ∅32 | 117 | 110 | 8154050 |
32 | DIN DN 50 | GAROLLA DN40 | ∅32 | 115 | 117 | 8155041 |
32 | DIN DN 50 | GAROLLA DN50 | ∅32 | 121 | 117 | 8155050 |
40 | DIN DN 40 | GAROLLA DN40 | ∅40 | 115 | 128 | 8154041 |
40 | DIN DN 40 | GAROLLA DN50 | ∅40 | 118 | 128 | 8154042 |
40 | DIN DN 50 | GAROLLA DN50 | ∅40 | 118 | 137 | 8155040 |
40 | DIN DN 50 | GAROLLA DN60 | ∅40 | 119 | 137 | 8155060 |
50 | DIN DN 50 | GAROLLA DN50 | ∅50 | 133 | 145 | 8150250 |
50 | DIN DN 50 | GAROLLA DN60 | ∅50 | 137 | 145 | 8150260 |
65 | DIN DN 65 | GAROLLA DN50 | ∅50 | 170 | 170 | 8152550 |
65 | DIN DN 65 | GAROLLA DN60 | ∅50 | 170 | 170 | 8152560 |
Ostatnio przeglądane
Uszczelka do zastosowań spożywczych DIN 11851.
- DN 20
- DN 25
- DN 32
- DN 40
- DN 50
4 - 7 zł
Drożdże winiarskie Oenoferm® Belle Arome to drożdże przeznaczone do nowoczesnych białych win.
Opis produktu:
Oenoferm® Belle Arome to wyselekcjonowany szczep drożdży
Plastikowa skrzynka do zbioru winogron, wykonana z bezpiecznego dla zdrowia polietylenu o wysokiej gęstości. Dużą zaletą tych skrzynek jest możliwość
Drylownica elektryczna do drylowania wiśni, czereśni, śliwek oraz moreli. W cenie urządzenia jest stojak, sito do wiśni oraz sito do śliwek
Automatyczna etykieciarka (etykietarka) renomowanego Włoskiego producenta ENOS do etykietowania butelek wina.
W standardzie urządzenie aplikuje dwie etykiety (etykieta
Zawór motylkowy 3 drogowy ze stali nierdzewnej z gwintem DIN 11851.
Rurowy, kątowy filtr gwintowany wykonany ze stali nierdzewnej 304. Szerokość szczeliny 1, 0.5, 0.2 albo 0.1 mm.
- Szerokość szczeliny - 1 mm
- Szerokość szczeliny - 0,5 mm
- Szerokość szczeliny - 0,2 mm
- Szerokość szczeliny - 0,1 mm
4720 - 5192 zł
MIKRO/MAKRO DOTLENIENIE oraz częściej wykorzystuje się zbiorniki pozbawiające wino naturalnego tlenu. Dlatego tlen musi być dodany sztucznie, aby osiągnąć korzystne efekty aktywacji