OPIS
DN | A | B | C | L | H | CODE |
---|---|---|---|---|---|---|
25 | G 1" | GAROLLA DN40 | ∅25 | 85 | 94 | 8144440 |
32 | G 5/4" | GAROLLA DN40 | ∅32 | 107 | 103 | 8145440 |
32 | G 5/4" | GAROLLA DN50 | ∅32 | 114 | 107 | 8145450 |
40 | G 6/4" | GAROLLA DN50 | ∅40 | 112 | 128 | 8146450 |
50 | G 2" | GAROLLA DN50 | ∅50 | 120 | 145 | 8140250 |
50 | G 2" | GAROLLA DN60 | ∅50 | 125 | 145 | 8140260 |
Ostatnio przeglądane
DN
A
B
C
L
H
CODE
25
G 1"
WG 1"
∅25
81
86
8114444
25
G 1"
WG
Saccharomyces Cerevisiae (bayanus), wyselekcjonowane we francuskim regionie Szampanii drożdże do produkcji win musujących. Nadają się szczególnie do fermentacji w butelkach.
Zestaw, ciąg zbiorników we stali nierdzewnej 3 x 200 litrów. Materiał: WNr. 1.4301, AISI 304 stainless steel.
Wymiary: 1800x600x1100 mm. Waga: 80 kg. Złączki: 2 x
Wymiary: 1800x600x1100 mm. Waga: 80 kg. Złączki: 2 x
Sekator mechaniczny, Pre-Pruner służy do usuwania rocznych zdrewnialych pędów (łoz). Głowica tnąca wyposażona jest w różną liczbę par tarcz tnących
Wyjątkowo wytrzymały, a jednocześnie lekki sekator mechaniczny (ogławiarka)umożliwia pracę na zboczach, a także na dużych płaskich powierzchniach. Listwy tnące można indywidualnie
Popma śrubowa z zasobnikiem do transportu rozdrobnionych lub całych winogron. Popma może służyć także do transportu winogron po maceracji ze zbiornika do prasy.
Parnik, parowar, kocioł do gotowania na świeżym powietrzu, wykonany ze stali nierdzewnej odpornej na działanie wysokich temperatur. Kocioł można łatwo
- 80 litrów
- 100 litrów
- 120 litrów
Redukcja ze stali nierdzewnej AISI 304, 60 x 40 mm.
Półautomatyczna płuczka (myjka) do butelek o wydajności ok. 700 butelek na godzinę.
Parametry techniczne
Butelki
Standardowo od 37,5 cl to