OPIS
Zbiornik ze stali nierdzewnej do przechowywania gotowego wina.
Inne produkty tego producenta
Zbiorniki fermentacyjne ze stali nierdzewnej służące do kontrolowanej fermentacji. W przypadku win czerwonych służy do przeprowadzenia fermentacji jabłkowo-mlekowej. Zbiorniki
Zbiornik do maceracji/fermentacji wraz z maceracją wina, przede wszystkim czerwonego. Zbiornik wykonany ze stali nierdzewnej. Praca mieszadła sterowana automatycznie. Zbiornik wyposażony
Zbiornik do maceracji-fermentacji wyposażony w pnumatyczny tłok, którego zadaniem jest zanurzenie czapy, która powstaje w czasie fermentacji win czerwonych.
Zbiorniki fermentacyjne ze stali nierdzewnej służące do kontrolowanej fermentacji. W przypadku win czerwonych służy do przeprowadzenia fermentacji jabłkowo-mlekowej. Zbiorniki
Zbiornik do maceracji-fermentacji wyposażony w mieszadła łopatowe, delikatnego mieszania pulpy winogronowej w czasie fermentacji-maceracji (fermentacja ze skórkami) przede
Zbiornik do maceracji-fermentacji wyposażony w mieszadła wstęgowe, delikatnego mieszania pulpy winogronowej w czasie fermentacji-maceracji (fermentacja ze skórkami) przede
Ostatnio przeglądane
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
Śrutownik (rozdrabniacz) dwuwalcowy w wersji Uniwersal przeznaczony jest do mielenia słodu, owsa, żyta, jęczmienia, pszenicy, kukurydzy, ewentualnie mieszanek zbóż
Drożdze szlachetne do win musujących wytwarzanych metodą zbiornikową, CHARMAT, LEVURE IOC FIZZ, 500 g.
Wysokiej jakości koszyczki do szampana w kolorze złotym z blaszką. Kszyczki wyprodukowane w UE. W paczce: 2700 szt.
Beczki NADALIÉ TRADITION zostały zaprojektowane z najwyższym szacunkiem dla tradycji.
Powstałe w wyniku skrupulatnej selekcji najlepszego francuskiego dębu,
Powstałe w wyniku skrupulatnej selekcji najlepszego francuskiego dębu,
Stojak na beczki typu Tonneaux 500-1000 litrów. Stojak wykonany z trwałego aluminim, wyposażony w kółka do łatwego obracania beczek bez konieczności ich zdejmowania ze
De-stoning machine EP 500
Urządzenie o wysokiej wydajności do drylowania wszystkich owoców pestkowych, przede wszystkim śliwek, wiśni, czereśni, brzoskwiń czy moreli
Kocioł warzelny do powideł, dżemów itp. o pojemnosci: 120, 200 albo 300 litrów. Kocioł wyposażony w mieszadło oraz sterowanie temparaturą.
Dane
- 120 litrów - MKLF 120
- 200 litrów - MKLF 200
- 300 litrów - MKLF 300
44004 - 64984 zł
Pompa z elastycznym wirnikiem do delikatnego transportu win, soków, pulpy owocowej, winogronowej. Pompa wyposażona
- MB-FU 1000 – 10000 l/h
- MB-FU 1000 – 15000 l/h
- MB-FU 1000 – 20000 l/h
19039 - 20193 zł
Prosta karbonizacja wina musującego / piwa / cydru itp. Przystępny cenowo i łatwy w użyciu saturator CARBOMAXX jest zwykle używany bezpośrednio podczas procesu napełniania.
- CARBOMAXX 20
- CARBOMAXX 40