Prasa pneumatyczna do winogron model X Plus IT renomowanego francuskiego producenta Bucher Vaslin. Prasa typu zamkniętego. Prasa umożliwia tłoczenia winogron w osłonie gazów
Odszypułkowarka do winogron model Delta Oscillys XM. Dzięki przemyślanej, wyjątkowej budowie proces odszypułkowania przebiega bez pracy wałka, bijaka i kosza obrotowego, które
Odszypułkowarka do winogron model Delta Oscillys. Dzięki przemyślanej, wyjątkowej budowie proces odszypułkowania przebiega bez pracy wałka, bijaka i koszyka obrotowego,
Mobilny podnośnik taśmowy Delta TRE 300 umożliwia:
dostarczanie zebranych winogron do kolejnych urządzeń linii przyjęcia winogron np. do odszypułczarki, prasy, zbiorników do
Prasa pneumatyczna do winogron model X Pro renomowanego francuskiego producenta Bucher Vaslin. Prasa typu zamkniętego.
Prasy Bucher XPro przeznaczone są do wyciskania soku
Rozdrabniacz do winogron renomowanej francuskiej firmy Bucher Vaslin.
Miażdżenie odszypułkowanych i posortowanych winogron ma zasadnicze znaczenie dla jakości przyszłego
Sortownik wibracyjny, rolkowy, Delta Trio służy do sortowania winogron odszypułkowanych, zbieranych ręcznie lub mechanicznie. Delta Trio pozwala skutecznie eliminować fragmenty roślinne
Filtr Flavy X-Treme cieszy się uznaniem na rynku za to, że zapewnia najlepszą wydajność (przepływ, stopień odzysku soku) niezależnie od rodzaju osadów. Kontrola zatykania
The purpose of the vibrating sorting table is:
to spread out the crop,
to ensure separation of grapes from juice and herbaceous materials (damaged grapes, petioles, shot berries,
Prasa koszowa do winogron renomowanego francuskiego producenta Bucher Vaslin. Prasa doskonale sprawdza się w tłoczeniu wytłoków po maceracji.
Prasa koszowa,
Młynek (śrutownik), rozdrabniacz dwuwalcowy w wersji Satandard przeznaczony jest do mielenia słodu lub owsa, ewentualnie mieszanek zbóż z niewielką domieszką twardszego
PRESSURE TANK is used for sparkling wine production by Charmat method. It is a vertical type of tank with “ellipsoidal heads” (dished top and bottom). Work pressure is 6 bar.
Kontroler temperatury CUBE KD jest umieszczony w pobliżu zbiornika np. na ścianie. Od kontrolera do zbiornika prowadzony jest przewód zakończony sądą do mierzenia
Profesjonalny zawór dekantacyjny ze stali nierdzewnej do ściągania wina znad osadu. Rura zaworu może zostać ustawiona w wybranej pozycji tak aby ściągnąć wino znad
De-stoning machine EP 1000
Urządzenie o wysokiej wydajności do drylowania wszystkich owoców pestkowych, przede wszystkim śliwek, wiśni, czereśni, brzoskwiń czy moreli
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.