Beczka do fermentacji lub dojrzewania wina białego wykonana z dębu francuskiego, dekle zaś z drewna akacji.
Beczki modelu Fraîcheur przeznaczone są do win białych,
Zbiornik fermentacyjny, stożkowy (60º) do fermentacji piwa, wyposażony w płaszcz chłodzący (na cylindrze zbiornika), termometr, głowicę CIP, zawór spustowy o średnicy
Filtr płytowy do wina oraz innych płynów spożywczych. Wielkość płyty filtracyjnej: 40 x 40 cm. Filtr zbudowany ze stali nierdzewnej AISI 304 lub 316 (na
Mieszadło ręczne ze stali nierdzewnej do mieszania mediów o niskiej lepkości. Dzięki ruchomemu wałkowi mieszadła i składanemu śmigłu można go zamontować
Zbiornik fermentacyjny ze szczelną, pneumatyczną ruchomą pokrywą górną, zaworem oddechowym, termometrem. Zbiornik może także służyć do dojrzewania i leżakowania wina
Wyjątkowo wytrzymały, a jednocześnie lekki sekator mechaniczny (ogławiarka)umożliwia pracę na zboczach, a także na dużych płaskich powierzchniach. Listwy tnące można indywidualnie
Pierwsza na świecie myjka do beczek napędzana hydraulicznie (ciśnienie wody) ze zintegrowanym układem ssącym. To innowacyjne urządzenie oferuje takie same imponujące rezultaty mycia
Niezawodna prasa hydrauliczna do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Dzięki obrotowemu
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.