Profesjonalny zawór dekantacyjny ze stali nierdzewnej do ściągania wina znad osadu. Rura zaworu może zostać ustawiona w wybranej pozycji tak aby ściągnąć wino znad
Manualne urządzenie niezbędne w produkcji win musujących metodą tradycyjną, szampańską. Służy do usuwania osadu z wina musującego będącego ostanim etapem metody
Niezawodna prasa hydrauliczna, warstwowa do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Dzięki
Automatyczna, liniowa płuczka do butelek o wydajności od 500 do 2200 butelek/h.
Płuczka TECNA xp, zachowując całą zawartość technologiczną serii TECNA,
Drylownica, przecieraczka do owoców pestkowy wykonana ze stali nierdzewnej.
MK1000
Zasilanie 400V - 50 Hz
Moc zainstalowana 5,5 kW
Wydajność 1000 kg/h
Materiał
Drożdże Oenoferm Zweigelt F3
Drożdże przeznaczone do fermentacji czerwonych win z winogron Zweigelt, promujące charakter tej odmiany.
Opis produktu:
Oenoferm®Zweigelt to
Zbiornik cylindryczno-stożkowy do fermentacji i dojrzewania piwa wykonany ze stali szlachetnej, dwupłaszczowy. Ciśnienie robocze do 2 bar. Zbiornik jest wyposażony
Wąż z miękkiego PVC, wzmocniony spiralą ze stali ocynkowanej, do zasysania i tłoczenia cieczy spożywczych, np.: soków, wina, cydru, modu pitnego. Temperatura pracy: od -5 do
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.