Kocioł warzelny do powideł, dżemów itp. o pojemnosci: 120, 200 albo 300 litrów. Kocioł wyposażony w mieszadło oraz sterowanie temparaturą. Wnętrze kotła
Myjka i podajnik łopatkowy w jednym do owoców lub warzyw. Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Mycie owoców lub warzyw odbywa się najpierw w wannie myjącej
Prasa pneumatyczna do winogron model X Pro renomowanego francuskiego producenta Bucher Vaslin. Prasa typu zamkniętego.
Prasy Bucher XPro przeznaczone są do wyciskania soku
Pompa perystaltyczna ze stali nierdzewnej do pompowania odszypułkowanych – zmiażdżonych winogron, sfermentowanych wytłoków i wina. Panel sterowania wyposażony
Pielnik, kultywator hydrauliczny, wychylny (kultywator rzędowy sekcja wychylna) służy do mechanicznego usuwania chwastów rosnących w pasie krzewów, między
Trenolin® ProStab - enzymatyczna stabilizacja białek w winie.
Trenolin® ProStab działa na termolabilne chitynazy i białka taumatynopodobne, które odgrywają
Urządzenie do usuwania liści służy do mechanicznej defoliacji strefy winorośli i może być używane od kwitnienia aż do momentu zbioru.
Liście są zasysane
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.