Beczka do fermentacji lub dojrzewania wina białego wykonana z dębu francuskiego, dekle zaś z drewna akacji.
Beczki modelu Fraîcheur przeznaczone są do win białych,
Urządzenie do rehydratacji i propagacji drożdży to jednoblokowa konstrukcja zamontowana na kołach, zawierająca zintegrowany system zaprojektowany do automatycznego zarządzania
Etykieciarka stołowa przeznaczona do aplikowania etykiet samoprzylepnych na opakowania cylindryczne ze szkła, PET, aluminim, takie jak butelki, słoiki, puszki, flakony. Urządzenie
Opatentowany system mikrofiltracji polimerowej do biologicznej stabilizacji na zimno. Innowacyjny polimer może przetwarzać ciecze bez oznaczania wskaźnika filtrowalności bez ryzyka zatkania
Półautomatyczna korkownica pneumatyczna. Wymiary korka: średnica max 27 mm, wysokość max 48 mm. Objętości butelek: 0,75 - 1,5 litra. Zapotrzebowanie na sprężone powietrze: max
Nalewarka grawitacyjna do wina, wykonana ze stali nierdzewnej. Wyposażona w pompę zintegrowaną ze zbiornikiem buforowym przez czujniki poziomu. 10 dysz nalewających. Nalew na
Młynek, rozdrabniacz przeznaczony do rozdrabniania przede wszystkim owoców oraz warzyw. Wykonany ze stali nierdzewnej – 1.4301/AISI 304. Moc zainstalowana: 5,5
Stojak na beczki typu Barriques o poj od 225 - 300 litrów lub beczek typu Tonneaux 350/500 lt. Stojak wykonany z trwałego aluminim. Stojak sprawdzi się w każdej
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.