Mieszadła zbiornikowe to urządzenia mieszające zapewniające doskonałe rezultaty mieszania oraz dodatkowe korzyści praktyczne np. możliwość mieszania cieczy wraz
Produkcja win musujących metodą Charmat Martinotti zasadniczo różni się od metody tradycyjnej. Tak zwana metoda Charmat jest szybsza i tańsza. Przyspieszenie produkcji
FX-10 to półautomatyczna etykieciarka stołowa, która nakleja przednią i tylną etykietę podczas tego samego cyklu. Etykieciarka jest wyposażona dodatkowo
Zawór służy do utrzymania stałego ciśnienia dwutlenu węgla w zbiorniku fermentacyjnym w zakresie 0,2-3 bar. Zawór wykonany ze stali nierdzewnej AISI304.
Grzałka elektryczna zanurzeniowa do podgrzewania wina, soków lub innych napojów. Wykonana ze stali nierdzewnej.
Regulacja temperatury w zakresie od 0 do
Mieszadło ręczne ze stali nierdzewnej do mieszania mediów o niskiej lepkości. Dzięki ruchomemu wałkowi mieszadła i składanemu śmigłu można go zamontować
De-stoning machine EP 500
Urządzenie o wysokiej wydajności do drylowania wszystkich owoców pestkowych, przede wszystkim śliwek, wiśni, czereśni, brzoskwiń czy moreli
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.