TRENOLIN ROUGE jest wysoce aktywnym enzymem do wytwarzania win czerwonych. Wino przygotowane z użyciem preparatu ma intensywną czerwoną barwę i pełniejszy smak zabarwiony
Zbiornik fermentacyjny lub do maceracji ze szczelną, pneumatyczną ruchomą pokrywą górną, zaworem oddechowym, termometrem. Zbiornik może także służyć do dojrzewania
Uniwersalna pompa spożywcza np. do wina, soku, która działa z dwiema prędkościami. Wyłącznik ochronny silnika w standardzie.
Wykonanie
korpus pompy ze stali
Drylownica, przecieraczka do owoców pestkowy wykonana ze stali nierdzewnej.
MK1000
Zasilanie 400V - 50 Hz
Moc zainstalowana 5,5 kW
Wydajność 1000 kg/h
Materiał
Automatyczna etykieciarka do etykiet samoprzylepnych. Etykietowanie odbywa się poza pomocą obrotowej płyty i pneumatycznego systemu blokowania pojemnika: ten system pozwala
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.