Spiriferm to silnie fermentujące suche, czyste drożdże ze szczepu Saccharomyces cerevisiae. Charakterystyka fermentacyjna Spiriferm doskonale sprawdzają się podczas fermentacji
Wizjer przepływu wykonany ze stali nierdzewnej AISI 304 lub 316L. Prezentowamny model wizjera wyposażony z jednej ztrony w przyłącz Clamp z drugiej zaś w złącze do
TSp-2002 to półautomatyczna zakręcarka pneumatyczna z opadającą głowicą zakręcającą, bardzo łatwa w obsłudze. Zakrętarka stołowa. Wydajność około 400/500 butelek
Grzałka elektryczna zanurzeniowa do podgrzewania wina, soków lub innych napojów. Wykonana ze stali nierdzewnej.
Regulacja temperatury w zakresie od 0 do
PRESSURE TANK is used for sparkling wine production by Charmat method. It is a vertical type of tank with “ellipsoidal heads” (dished top and bottom). Work pressure is 6 bar.
Mieszadła zbiornikowe to urządzenia mieszające zapewniające doskonałe rezultaty mieszania oraz dodatkowe korzyści praktyczne np. możliwość mieszania cieczy wraz
Filtr świecowy ze stali nierdzewnej samoczyszczący do wstępnej filtracji soków, piwa oraz innych produktów pofermentacyjnych zawierających nieweilkie ciała stałe
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.