Przecieraczka do przecierania pomidorów lub owoców miękkich. Wydajność: 150 ~ 300 kg/h. Moc silnika 500 W. Waga urządzenia 17 kg. W standardzie przecieraczka
Przecieraczka do przecierania pomidorów oraz owoców miękkich np. na marmoladę, dżem. Wydajność: 150 ~ 380 kg/h. Moc silnika 1200 W. Waga urządzenia 25 kg.
Przecieraczka do przecierania pomidorów oraz owoców miękkich np. na marmoladę, dżem. Wydajność: 150 ~ 350 kg/h. Moc silnika 600 W. Waga urządzenia 33 kg.
Bateria dwóch filtrów rurowych, szczelinowych do filtracji na przykład świeżo wyciśniętego soku z owoców lub warzyw. Wykonana ze stali nierdzewnej rodzaj 1.4301.
Niezawodna prasa hydrauliczna wraz z młynkiem do rozdrabniania owoców w szczególności jabłek, gruszek oraz warzyw. Rozdrobnione owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.