Młynek, rozdrabniacz przeznaczony do rozdrabniania przede wszystkim owoców oraz warzyw. Wykonany ze stali nierdzewnej – 1.4301/AISI 304. Moc zainstalowana: 5,5
Urządzenie do rehydratacji i propagacji drożdży to jednoblokowa konstrukcja zamontowana na kołach, zawierająca zintegrowany system zaprojektowany do automatycznego zarządzania
Enolmatic to nalewarka próżniowa o małych wymiarach, bardzo łatwa w obsłudze i jednocześnie wypełniająca cechy bardzo profesjonalnego urządzenia. Wydajności
Zbiornik cylindryczno-stożkowy do fermentacji i dojrzewania piwa wykonany ze stali szlachetnej, dwupłaszczowy. Ciśnienie robocze do 2 bar. Zbiornik jest wyposażony
Filtracja z przepływem krzyżowym (cross-flow filtration) zapewnia idealnie klarowny produkt bez żadnych środków klarujących, pomocniczych. Gdy wymagane jest klarowanie bentonitem
Przetłaczanie cieczy o dużej lepkości – przekraczającej zakres stosowania pomp wirowych czyli powyżej 800 cP. Tłoczenie cieczy zagęszczonych np. kremy, szampony, mydła, pasty
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.