OPIS
DN | A | B | C | L | H | CODE |
---|---|---|---|---|---|---|
20 | G 3/4" | G 3/4" | ∅20 | 72 | 73 | 8103420 |
25 | G 1" | G 1" | ∅25 | 72 | 86 | 8104425 |
32 | G 5/4" | G 5/4" | ∅32 | 92 | 100 | 8105495 |
40 | G 6/4" | G 6/4" | ∅40 | 96 | 128 | 8106440 |
50 | G 2" | G 2" | ∅ 50 | 111 | 145 | 8100250 |
65 | G 2¸5" | G 2¸5" | ∅ 65 | 129 | 170 | 8106565 |
Ostatnio przeglądane
Wizjer przepływu wykonany ze stali nierdzewnej AISI 304 lub 316L. Prezentowany model wizjera z gwintem męskim i żeńskim (M/F).
Automatyczny monoblok do płukania butelek, rozlewu oraz do korkowania lub zamykania zatyczką alumioniową lub kapslem wina spokojnego, soków, olejów jadalnych
Opatentowany system mikrofiltracji polimerowej do biologicznej stabilizacji na zimno. Innowacyjny polimer może przetwarzać ciecze bez oznaczania wskaźnika filtrowalności bez ryzyka zatkania
Pasteryzator wannowy, elektryczny do pasteryzacji soków, przetworów oraz innych produktów wcześniej zapakowanych w szczególności w opakowania szklane.
Silny enzym do przetwórstwa jabłek i gruszek
Skoncentrowany, płynny preparat enzymatyczny (EC. 3.2.1.15) z Aspergillus niger do selektywnej degradacji
Skoncentrowany, płynny preparat enzymatyczny (EC. 3.2.1.15) z Aspergillus niger do selektywnej degradacji
Specjalnie opracowany szczep drożdży do fermentacji pełnych i intensywnych czerwonych win. Zapewnia aromaty czereśni, jagód i orzechów oraz wspomaga uwalnianie
Redukcja Garolla dn 60 x 40, AISI 304.
Podstawowym składnikiem Soft Drinków, słodzonych napjów gazowanych bezalkoholowych jest syrop cukrowy , który przygotowywany jest w zepole urządzeń zwanych Syrup