OPIS
DN | A | B | C | L | H | CODE |
---|---|---|---|---|---|---|
20 | G 3/4" | G 3/4" | ∅20 | 72 | 73 | 8103420 |
25 | G 1" | G 1" | ∅25 | 72 | 86 | 8104425 |
32 | G 5/4" | G 5/4" | ∅32 | 92 | 100 | 8105495 |
40 | G 6/4" | G 6/4" | ∅40 | 96 | 128 | 8106440 |
50 | G 2" | G 2" | ∅ 50 | 111 | 145 | 8100250 |
65 | G 2¸5" | G 2¸5" | ∅ 65 | 129 | 170 | 8106565 |
Ostatnio przeglądane
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 16-27 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Amfory ceramiczne Sirio nadają się zarówno do fermentacji wina, jak i jego dojrzewania. Niewielkie rozmiary i niska waga umożliwiają łatwe przenoszenie dzięki
Filtracja z przepływem krzyżowym (cross-flow filtration) zapewnia idealnie klarowny produkt bez żadnych środków klarujących, pomocniczych. Gdy wymagane jest klarowanie bentonitem
Śrutownik (rozdrabniacz) dwuwalcowy w wersji Satandard przeznaczony jest do mielenia słodu lub owsa, ewentualnie mieszanek zbóż z niewielką domieszką twardszego ziarna
Zamrażarki do szyjek butelek ułatwiają usuwanie osadu drożdży, które osiadają wewnątrz odwróconych butelek podczas procesu remuage, przy produkcji wina
Produkcja win musujących metodą Charmat Martinotti zasadniczo różni się od metody tradycyjnej. Tak zwana metoda Charmat jest szybsza i tańsza. Przyspieszenie produkcji
Pojemnik, kadź, zbiornik do maceracji firmy Speidel to sprawdzone i godne zaufania rozwiązanie. Wykonany jest z bezpiecznego dla żywności i odpornego na promieniowanie UV
VINPILOT® VENTURI, WYDAJNA AERACJA
Armatura Venturi VinPilot® zapewnia wydajne i automatyczne napowietrzanie czerwonego wina podczas przepompowania. Zoptymalizowany
Armatura Venturi VinPilot® zapewnia wydajne i automatyczne napowietrzanie czerwonego wina podczas przepompowania. Zoptymalizowany
Pompa z elastycznym wirnikiem do delikatnego transportu win, soków, pulpy owocowej, winogronowej. Pompa wyposażona
- MB-FU 1000 – 10000 l/h
- MB-FU 1000 – 15000 l/h
- MB-FU 1000 – 20000 l/h
19039 - 20193 zł