OPIS
DN | A | B | C | L | H | CODE |
---|---|---|---|---|---|---|
25 | G 1" | GAROLLA DN40 | ∅25 | 85 | 94 | 8144440 |
32 | G 5/4" | GAROLLA DN40 | ∅32 | 107 | 103 | 8145440 |
32 | G 5/4" | GAROLLA DN50 | ∅32 | 114 | 107 | 8145450 |
40 | G 6/4" | GAROLLA DN50 | ∅40 | 112 | 128 | 8146450 |
50 | G 2" | GAROLLA DN50 | ∅50 | 120 | 145 | 8140250 |
50 | G 2" | GAROLLA DN60 | ∅50 | 125 | 145 | 8140260 |
Ostatnio przeglądane
Szpunt silikonowy do beczek dębowych o poj. 225 litrów,. Średnice: 55x45 mm. Wysokość 49 mm.
Dyski obrotowe służą do wyciągania gleby pasa uprawy winorośli, oczyszczania z chwastów lub tworzenia bruzd, np. w celu lepszego
Niezawodna prasa hydrauliczna do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Na ramie
Zbiornik do fermentacji i leżakowania piwa.
Standardowe wyposażenie
stożek 60°
zawór ciśnieniowy, ustawiony na 2,5 bar
wylot dolny DN40
górny wylot
Kapslownica pneumatyczna do kapsli koronowych o średnicy 26 oraz 29 mm.
Produkcja win musujących metodą Charmat Martinotti zasadniczo różni się od metody tradycyjnej. Tak zwana metoda Charmat jest szybsza i tańsza. Przyspieszenie produkcji
Etykieciarka stołowa wyposażona w jedno stanowisko etykietujące do nakładania etykiet samoprzylepnych na pojemniki cylindryczne, stożkowe i kwadratowe.
Elektryczny filtr płytowy okrągły ze stali nierdzewnej do filtracji małych ilości destylatów, alkoholi wysokoprocentowych, likierów, win, moszczu
Zbiornik do maceracji-fermentacji wyposażony w pnumatyczny tłok, którego zadaniem jest zanurzenie czapy, która powstaje w czasie fermentacji win czerwonych.