PT1000 Kablowy czujnik temperatury. Długość przewodu 5 m, PVC.
2-przewodowy
Zakres pomiarowy: maks. 105 °C
Długość sondy: 50 mm
Średnica sondy: 6 mm
Materiał sondy:
Wytwornica wody lodowej (Chiller) do chłodzenia wina, piwa, cydru, miodu pitnego w czasie fermentacji, zimnej stabilizacji, przechowywania. Urządzenie oprócz funkcji chłodzenia
Kompaktowa jednostka chłodząca ModuChilly, wykonana ze stali nierdzewnej, jest idealnym i elastycznym rozwiązaniem dla małych i średnich browarów i winiarni,
Kontroler - regulator temperatury FermFlex jest przeznaczony do pomiaru i regulacji temperatury wewnątrz zbiornika. Budowa i kształt kontrolera umożliwia jego dowolny
Kontroler - regulator temperatury FermFix Vario jest przeznaczony do pomiaru i regulacji temperatury wewnątrz zbiornika. Budowa i kształt kontrolera umożliwia jego
Mała wytwornica wody lodowej wykonana ze stali nierdzewnej. Szczególnie polecana do małych winnic oraz browarów rzemieślniczych. Zakres chłodzenia od -6 do + 30 st.C.
PT1000 Kablowy czujnik temperatury. Długość przewodu 5 m, PVC.
2-przewodowy
Zakres pomiarowy: maks. 105 °C
Długość sondy: 50 mm
Średnica sondy: 6 mm
Materiał sondy:
Kontroler - regulator temperatury FermFlex jest przeznaczony do pomiaru i regulacji temperatury wewnątrz zbiornika. Budowa i kształt kontrolera umożliwia jego dowolny
Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do fermentacji i/lub leżakowania wina, cydru, miodu pitnego. System pneumatyczny pozwala na umieszczanie pokrywy na dowolnej
Wyjątkowo wytrzymały, a jednocześnie lekki sekator mechaniczny (ogławiarka)umożliwia pracę na zboczach, a także na dużych płaskich powierzchniach. Listwy tnące można indywidualnie
Uszczelka pompowana - przezroczysta. Niezbędny element pneumatycznego systemu uszczelniania pokryw zbiorników fermentacyjnych lub leżakowych wykonanych ze stali
Niezawodna prasa hydrauliczna, warstwowa do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Dzięki
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
Półautomatyczne urządzenie niezbędne w produkcji win musujących metodą tradycyjną, szampańską. Służy do usuwania osadu z wina musującego będącego ostanim etapem
Za pomocą szczotki do mulczowania MULTICLEAN można usuwać pędy i jednocześnie zwalczać chwasty w obszarze podcienia winorośli bez ingerencji w strukturę gleby. MULTICLEAN
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.